menusearch
yurkomcorn.ir

نکات مهم برای واردات ذرت دامی

۱۳۹۴/۹/۲۶ پنج شنبه
(2)
(0)
نکات مهم برای واردات ذرت دامی
نکات مهم برای واردات ذرت دامی

برای واردات نهاده‌های دامی باید تمام نکات بهداشتی و استانداردها رعایت شوند. از آن‌جایی که این محصول برای خوراک دام و طیور استفاده شده و دام و طور نیز برای تغذیه افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند، به طور مستقیم بر سلامتی افراد تأثیر می‌گذارد. از این رو محصول وارد شده باید کاملا بهداشتی و بدون ضرر باشد. یکی از کشورهایی که میزان بسیار زیادی ذرت و نهاده دامی به ایران صادر می‌کند، سوئیس است.

واردات نهاده‌های دامی باید بر اساس اصول بهداشتی و شرایط خاص انجام می‌گیرد تا محصولی کامل سالم و بهداشتی وارد شود. اولین شرط ورود این محصول انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت است. به محض ورود محصول به گمرک نمونه برداری شده و برای آزمایشگاه ارسال می‌شود. در صورت تأیید توسط مراکز بهداشتی محصول می‌تواند وارد کشور شود. استانداردهای ملی برای کنترل کیفیت ذرت و نهاده‌های دامی تعیین شده که بر اساس ان‌ها آزمایشات صورت می‌گیرد. در این استاندارد تمام موارد و ویژگی‌های مختلف تعیین شده‌اند. در ادامه برخی از این ویژگی‌ها ذکر شده‌اند:

  • میزان رطوبت باید حداکثر 14 باشد.
  • چربی موجود در محصول حداقل 3.5 باشد.
  • میزان پروتئین حداقل 8 باشد.
  • درصد سالمونلا باید منفی باشد.
  • مقدار کلسیم و فسفر موجود در محصول حداقل 3 و 29 درصد وزن باشد.
  • و بسیاری دیگر از ویژگی‌ها و شرایط خاصی که این محصول باید دارا باشد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر